Modellen airco in Zwolle

Als u op zoek bent naar airco in Zwolle, bent u bij 0900 Klimaat aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van klimaattechniek vindt u bij ons in Zwolle een ruim assortiment systemen voor airconditioning, die wij uiteraard vakkundig voor u kunnen monteren. Ook voor deskundig advies over de verschillende modellen kunt u in Zwolle bij ons terecht.

Uitsluitend de beste modellen

In Zwolle en in de omgeving van Arnhem beschikken wij over een groot assortiment systemen voor airconditioning. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Wandmodellen
Een wandmodel wordt vooral gebruikt in kleine ruimtes zoals slaapkamers, werkkamers of kleine kantoorruimtes. Deze modellen zijn eenvoudig en snel te plaatsen, en zijn een elegante oplossing voor kleine ruimtes waar geen vals plafond voorhanden is.

Cassettemodellen
Een cassettemodel wordt bijna volledig ingebouwd in het vals plafond; enkel het stijlvolle decoratiepaneel blijft zichtbaar. Deze modellen zijn een stijlvolle, stille oplossing die wij vaak voor onze klanten toepassen in winkels, restaurants, vergaderzalen en kantoren.

Kanaalmodellen
Een kanaalmodel airconditioning is een type toestel waarbij enkel discrete roosters zichtbaar zijn. Het toestel zelf wordt volledig weggewerkt in een vals plafond, een technische ruimte. De lucht wordt dan via flexibels of buizen naar de verschillende inblaasroosters verdeeld.

Vloer-plafondmodellen
Wij leveren een speciale vloer-plafondmodel airconditioning van het merk Samsung. Dit model kan zowel horizontaal, onder het plafond of verticaal, onderaan de muur geplaatst worden. Hierdoor is dit toestel geschikt voor grotere ruimtes waar geen plafond voorhanden is.